Startsida   Om   Kontakt  
Snabblänkar
Arbetsmiljö
Biodling
Sälspaning
Transporter
Upplevelseutflykt
ÅVG
 
 
DATOR
 
Småskalig datoranvändning  
Dator är ett av benen i Damina AB:s varierande verksamhet. Det står för internet, web och dataprogram samt utbildning i hur detta används. För den ensamme företagaren kan det kännas övermäktigt att sätta sig in i hur detta fungerar även om man inser att behovet finns. Det är här Damina AB kan komma in och vara med. Jag har över 30 års erfarenhet av småskalig datoranvändning. Idag upplever jag att den lille företagaren främst behöver och vill ha hjälp med att välja rätt dataprogram för stöd till företagets verksamhet men också att ge företaget ett ansikte utåt på internet med en inbjudande webplats. Denna del av Damina är idag den minsta verksamheten.
Ergonomisk och effektiv datorarbetsplats

Webplats
Exempel på webplatser
Många ensamföretagare inser värdet av en webplats för mark-nadsföring och kontakt med kunder, men har varken tid eller kompetens att sköta en webplats. Just nu fokuserar jag på att erbjuda enkla smidiga weblösningar för de företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet och slippa sitta framför datorn och sköta sin webplats. Jag hjälper till att skapa en enkel och lättskött webplats anpassa för ert företags behov. Jag kan sen sköta och administrera webplatsen utfrån era önskemål.
Holmöportalen
Postroddsföreningen
Holmö Sommarteater

Rådgivning och utbildning
 
Det finns oändligt många olika program som kan användas i en PC och det kan vara en djungel att välja lämpliga program som passar för det egna företagets behov. Jag hjälper till att välja ut lämpliga program till ett paket som passar ert företags behov och ger dessutom utbildning i hur ni använder dessa program på ett optimalt sätt för ert företags verksamhet.
Med dator i skolan
Kontakt för information och offert.  
   

Sidan uppdaterades senast: 2019-09-15
© Damina AB